Dr. Ömer Selim ALAN
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Duyuru

07 Eylül 2021

Duyuru

 

Yıllardır Belediyemiz taşınmazlarının üzerinde kamu hacizlerinin olması nedeniyle hak sahipliği tespit edilen, tapu tahsisi bulunan, Belediyemizle paydaş olan vatandaşlarımız için mağduriyetlerinin giderilmesi için 2019 yılı itibariyle kamu kurum ve kuruluşları ile yürütülen kapsamlı çalışmalar, karşılıklı anlaşmalar doğrultusunda borçlarımız yeniden yapılandırılmış olup, mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazlar üzerindeki hacizler kaldırılmıştır.

Kalkan hacizler kapsamında; 2002 yılında yapılan kadastro tespit çalışmaları neticesinde ve 2981-3290 sayılı kanunun 10/c maddesi uyarınca hak sahipliği tespit edilen Baştarla-Çınartepe ve Mithatpaşa Mahallerimiz de bu zamana kadar 270 hak sahibi vatandaşımızdan 90’nı tapularına kavuşmuştur. Geriye kalan hak sahibi vatandaşlarımızın tapularını alabilmesi için Belediye Başkanlığımızın 4. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüze ellerinde bulunan bilgi-belgeler ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yapılan çalışmaların en kısa zamanda sonuçlanması siz değerli vatandaşlarımızın Başkanlığımıza müracaatı ile sağlanacağından, haklarınızın kaybolmaması için en kısa süre zarfından müracaatlarınızı bekliyoruz.