Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in Kurban Bayram Mesajı

14 Haziran 2024

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in Kurban Bayram Mesajı

 

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM, Kurban Bayramı nedeniyle yayınlamış olduğu kutlama mesajında, Kurban Bayramı’nın Tüm İslam Alemine ve Zonguldaklı hemşehrilerimize barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak, kutlama mesajında şu görüşlerine yer verdi: “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği en özel günler ve aynı zamanda dayanışma duygularımızı da güçlendirmeye vesiledir. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu bayramda da birbirimize daha da kenetlenerek, dayanışma ruhumuzu en üst seviyede yaşayacağız.

Zonguldak Belediyesi olarak, şehrimizin her köşesinde hizmetlerimizi aralıksız sürdürerek, siz değerli hemşehrilerimizin bayramını en güzel şekilde geçirmeniz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz bayram boyunca da her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer Zonguldaklı hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve Tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, beraber nice bayramlara erişmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.