Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

3 gün önce

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos’un, Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşu yolunda bağımsızlık mücadelesinin zafere ulaştığı en anlamlı ve önemli günlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Erdem, zor şartlarda kazanılan zaferi, vatanı ve Cumhuriyet’i bizlere emanet eden, canları pahasına bağımsızlık ve özgür yaşamamız için mücadele veren kahramanlarımıza saygımız sonsuza dek sürecektir.’dedi.

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem kutlama mesajında şu görüşlerine yer verdi: ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Anadolu işgalden kurtarılmış, milletimiz hür ve bağımsız yaşama onuruna kavuşmuştur. 30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda verilen bağımsızlık mücadelesinin zafere ulaştığı en anlamlı ve önemli günlerden biridir.

Bu büyük zafer, Türk Milletinin vatan sevgisi, azmi ve bağımsızlık tutkusunun en güçlü nişanesi olup, Türk Ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı; kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla topyekün verdiği bir savaşın benliğini kurtardığı ve Zafer Destanı’nın yazıldığı gündür. Bu zaferle birlikte, milletimiz tüm dünyaya, esaret altında yaşamayı asla kabul etmeyeceğini ve bağımsızlık uğruna her türlü fedakarlığı göze alabileceğini göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yürütülen bu büyük mücadele, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin de bir ifadesidir.

Bizler de bugün Aziz Milletimizin bağımsızlık yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 102. Yıl dönümünü bütün bir millet olarak kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, eşsiz zaferin 102. Yılına kavuşmanın verdiği onur ve mutlulukla, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Zonguldaklı hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.’

Bu büyük zaferin ruhu, bizlere yol göstermeye devam edecek ve gelecek nesillere ilham kaynağı olacaktır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!