KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Armağan GÜRGENÇ Armağan GÜRGENÇ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü

e-mail:kultur@zonguldak.bel.tr

Armağan Gürgenç, 1973 Zonguldak doğumludur. İlköğrenimini Bahçelievler İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulunu 27 Mayıs Ortaokulu ve Lise Öğrenimini Mehmet Çelikel Lisesi’nde tamamlamıştır. 1997 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği’nden lisans mezunu olan Armağan Gülgenç; iş hayatına 1997 -1998 yılında Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile başlayarak, 1998 – 2000 yılları arası Yedek Subay Askerlik Urfa Ceylanpınar Ferman Tepe Karakol Komutanı olarak görev yapmıştır. Akabinde; 1998-2000 – 2002 yılları arası İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği, 2002 – 2005 yılları arası aynı okulda, İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2005 – 2006 yılları arası Zonguldak Merkez Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Ardından, 2006 – 2010 yıllarında Zonguldak Merkez Öğretmenevi Müdürü, 2011 – 2013 yılları arasında Gazi Ortaokulu Müdür Vekilliği, 2013 – 2015 yılları arası Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ve 2015 – 2017 yılları arası mezun olduğu Mehmet Çelikel Lisesi Müdürlüğü görevlerini icra etmiştir. 2017 – 2019 yılları arası Karaelmas Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenliği görevini yürüten Armağan Gürgenç, 2019 yılı itibariyle Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü görevine atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan Armağan Gürgenç, iyi derece de İngilizce bilmekte olup, aynı zamanda İşaret Dili eğitimi almıştır.

Kültür ve Sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor hizmetlerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz Belediye Kültür Merkezi Binasında yürütmekte olup, şehrimizde her yıl düzenlenmekte olan Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili çalışmalar ve etkinlikler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kapuz Plaj Tesislerinde verilmiş olan tüm hizmetler yine bu Müdürlüğümüz personeli tarafından sunulmaktadır.Gelir durumları yetersiz görülen fakir ve asker ailelerine verilmekte olan yardımlar ile ilgili öncelikle Zabıta Müdürlümüz ekipleri tarafından gerekli tahkikatlar yapılarak, bu bilgiler sonucunda uygun görülenlere yapılacak olan yardımlar Mali Hizmetler Müdürlüğümüzce gerçekleştirilmektedir.