FESTİVAL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BKM’DE SERGİ AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

FESTİVAL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BKM’DE SERGİ AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Karaelmas Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinleri kapsamında, Belediye Kültür Merkezi’nde (BKM) bir dizi sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Cezaevi Savcısı ve Cezaevi Müdürü ile vatandaşlar katıldı. El emeği göz nuru yapılan çalışmaları tek tek inceleyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Festival etkinliklerimiz kapsamında Belediye Kültür Merkezi’mizde, tel kırma, ahşap boyama, resim, yağlı boya, kara kalem, hat, minyatür yapımı ve yanı sıra Zonguldak M Tipi Kapalı cezaevi mahkûmlarının da yapmış oldukları çalışmalar yer almaktadır. Tüm kursiyerler tarafından emek verilmiş çalışmalardır. Kursiyerlerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Özelikle kader mahkûmlarımızın yapmış oldukları el işi çalışmalar çok güzel ve anlamlı. Vatandaşlarımız kader mahkûmlarımıza destek olmak için yapmış oldukları çalışmalardan alabilirler. Hepsine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.