BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR’E SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Belediye Personeli doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. Özel Kalem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlamasına; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in eşi Nurten Akdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında oldukça duygulanan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Sizler gibi değerli çalışanlarım ile olmaktan, çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu güzel doğum günü sürprizi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Sizlerle bir arada olmaktan, Zonguldak halkına hizmet etmekten de ayrıca gurur duyuyorum. Sağlıkla, sıhhatle, mutlukla ve başarıyla nice senelerimiz olur inşallah. Hepiniz var olun.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleştirilerek, hatıra fotoğrafı çekildi.