19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Mahalle Muhtarlarımız Belediye Başkanımızı ziyaret etti

‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Sn Şerafettin Nas ile birlikte, mahalle muhtarlarımız Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkanımız; ‘Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız ile her daim koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Her zaman yanımızda olan, vatandaşlarımızın sıkıntılarını bizlere bizzat ileten ve çözüm noktasında yerel yönetimlere etkin bir şekilde yardımcı olan muhtarlarımızın, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.’ şeklinde konuştu.