15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşümüzü büyük bir coşku ile gerçekleştirdik

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi’nin organize ettiği program, Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş başta olmak üzere, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Fevkani Köprü üstünden ‘Mehter Marşı’ ile başlayan yürüyüş, Madenci Anıtı önüne kadar devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine istinaden konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; ” 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin üzerinden tam 3 yıl geçti. 15 Temmuz Milli İradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere galebe çaldığı, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış, büyük bir demokrasi mücadelesinin adıdır. Bu mücadelenin ve zaferin sahibi 81 milyonun tamamıdır. Cenab-ı Hak Milletimizi, Vatanımızı, Ezanımızı, Bayrağımızı ilelebet payidar eylesin. Hainlerin, münafıkların, düşmanların şerlerinden milletimizi, vatanımızı muhafaza eylesin. Rabbim, bu birliğimizi, bu kardeşliğimizi daim eylesin. Rabbim, vatanımızı her türlü saldırıdan korusun. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi en kalbi duygularımla selamlar, şükranlarımı sunarım.’ şeklinde konuştu.